Salakoodin lisääminen

Näet kehotteen, joka pyytää sinua asettamaan sovelluksen salakoodin Missä laitteeni on? tai Sovelluslukituksen käyttöönottomäärityksen aikana. Voit muuttaa sovelluksen salakoodia myöhemmin.

Sovelluksen salakoodin on koostuttava vähintään neljästä numerosta.

Joidenkin valmistajien laitteissa salakoodi otetaan käyttöön järjestelmän PIN-koodina, kun laite on lukittu. Valmistajat voivat asettaa merkkirajoituksia järjestelmän PIN-koodille. Mahdollisten ongelmien välttämiseksi laitteiden käytön eston poistamisessa suosittelemme, että asetat salakoodin, jossa on sama määrä merkkejä kuin järjestelmän PIN-koodissa.

Jos unohdat salakoodin, voit palauttaa senMy Kaspersky -portaalissa tai laitteessa.